Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rapid Gaz
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Detector gaz
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi obligatii pentru cei care folosesc centrale termice pe baza de gaze pentru incalzirea locuintelor.
De la 1 Ianuarie 2008, daca centrala termica este montata intr-o camera cu geamuri termopan, proprietarii trebuie sa monteze in apartamente un aparat de detectare a gazelor.

Firma noastra se ocupa cu montarea de detectaore de gaz Seitron (Italia) si SigurGaz. Potrivit reprezentantilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale, aceasta decizie a fost adoptata pentru a evita eventualele accidente care s-ar putea produce in cazul unor scurgeri de gaze naturale.

Autoritstile spun ca montarea detectoarelor de gaze reprezinta o actiune de securitate personala a celor care au centrale termice. Costul unui detector variaza, in functie de dotarile pe care le au aparatele, intre 50 si 100 de euro + manopera montaj.
De instalarea acestor aparate se vor ocupa numai societati autorizate de ANRGN.

Centralele de apartament nu mai primesc autorizatie de fucnctionare periodica (VTP) fara detector de gaz. Deasemenea Distrigaz Sud cere obligatoriu montarea de detector de gaz altfel, la verificarea periodica, RISCATI sisteaza alimentarea cu gaz in casa dumneavoastra.
Din Gura in Gura